|
||
|
||
Recept Gehaktballetjes in pikante tomatensausIngrediënten:175 gr varkensgehakt175 gr kalfsgehakt3 tenen knoflook1 tl gemalen koriander1 tl gemalen nootmuskaat1 tl gemalen komijn1 mespuntje kaneel35 gr paneermeel1 ei2 eetlepels olijfolie
Pikante tomatensaus
© Janneke's Receptenpagina / Gehaktballetjes in tomatensaus recept - recept gehakt, tapas
Voorbereiding:Meng gehakt, geperste knoflook, kruiden, paneermeel, ei en zout in een kom. Kneed het goed tot het niet meer aan de kom blijft plakken. Zet het 30 minuten in de koelkast.Bereiding:Draai kleine (soep)gehaktballetjes.Verwarm een eetlepel olie in een bakpan en bak de helft van de balletjes in 2-3 minuten op een matig vuur, of totdat ze bruin zijn. Laat ze uitlekken op keukenpapier. Doe de rest van de olie in de pan en bak de rest van de balletjes.Laat ze uitlekken op keukenpapier.Serveer ze met pikante tomatensaus.
|
||
Klik hier voor alle andere recepten: Gehaktballen, Tapas, Sauzen, Invriezen
|